corc bigues de fusta
Serveis

Tractament per eliminar corc en bigues i reforç de forjat

tractar bigues de fusta
Són múltiples les causes per les que podem tenir la necessitat de realitzar modificacions a la nostra vivenda o local comercial.

De vegades en realitzar aquestes reformes vam descobrir importants patologies que afecten a les bigues, ocasionant danys irreversibles en les mateixes a causa de diferents problemes com carbonatació en les bigues de formigó, la presència d'òxid en les de ferro i els tèrmits, corcs, fongs a les de fusta.

Reforç de forjat amb bigues metàl·liques

Arribat aquest cas ens enfrontem a la necessitat de reparar aquests forjats, havent de decidir entre la substitució d'aquestes bigues o la reparació de les mateixes.

Disposem d'un ampli ventall de solucions segons sigui el problema a resoldre, des de la instal·lació de bigues IPE telescòpiques per a reforços existents tant en fusta com formigó o ferro, fins a la reparació amb fibres i resines epoxídiques o la instal·lació de perfils tipus omega.

Eliminació de tèrmits i corcs per reparar bigues de fusta

El teu habitatge o empresa compta amb bigues de fusta infestades de tèrmits o corcs? Els nostres processos d'inspecció del reforç estructural ens permetran analitzar la mida de la infestació de cara a que els nostres experts puguin conèixer quina és la solució ideal a aplicar.

Necessites un tractament contra corcs en les teves bigues de fusta? Truca'ns o contacta'ns a través del nostre formulari de contacte, els nostres experts a Barcelona t'ajudaran amb el teu cas a mida.

Contacta amb nosaltres

Necessites una solució per a la teva llar? Confia en Tractaments Garbi, els teus experts en tractaments en fusta i humitats a Barcelona.
pot ampliar la informació a Política de Privacitat