decapar pintura barcelona
Serveis

Decapar fusta i metall per immersió

treure pintura fusta

Tens portes o finestres de fusta i t'agradaria tornar-los al seu estat original? Vols donar-li un nou aire a les peces degastades i amb imperfeccions? En Tractaments Garbi som especialistes en el decapat per immersió a Barcelona.

Decapat per immersió és el tractament idoni per tornar a l'estat original de les portes o finestres, així com eliminar aquestes imperfeccions que fan d'una peça de fusta més antiga del què realment és. Quan les peces antigues són transportables i necessiten una profunda restauració, el mètode més eficaç i respectuós és el decapat per immersió.

Al decapar una porta o una finestra de fusta o de metall, vam aconseguir treure la pintura o vernís que recobreix la seva superfície i tornar-la a seu estat original.

Decapat per immersió a Barcelona

El sistema de descapat per immersió consisteix a submergir la peça en qüestió en unes banyeres de grans dimensions ajudat per unes grues perquè el producte decapant vagi traient la pintura i brutícia que s'hagin d'eliminar.

Aquest procediment és vàlid tant per a peces de fusta com portes, finestres, balconeres, etc., com per objectes metàl·lics com radiadors, reixes, llums i tota mena de materials pintats.

Contacta amb nosaltres si vols recuperar l'estat original de les teves portes o finestres i donar-lis un aire / concepte totalment restaurat semblant una nova peça.

Contacta amb nosaltres

Necessites una solució per a la teva llar? Confia en Tractaments Garbi, els teus experts en tractaments en fusta i humitats a Barcelona.
pot ampliar la informació a Política de Privacitat