paret amb humitat solució
Serveis

Tractaments d'humitats

treure humitat barcelona
En Garbí portem més de 30 anys d'experiència en el sector de les humitats. Gràcies a ella, podem oferir la millor solució a totes aquelles humitats que puguin sorgir a la llar.

Experts en treure la humitat a Barcelona

Tens humitats a casa? T'han sortit taques a la paret i no saps quin és el motiu? En Garbí podem ajudar-te a eliminar-les. Som especialistes en tractar les humitats de qualsevol estada de la llar. Som experts tractant:
  • Humitats per condesació: Són les humitats conegudes com aquelles on en una estada "fa olor de tancat" i, amb això, sorgeixen taques de floridura i males olors.
  • Humitats capil·lars: Són les típiques humitats que es visualitzen a les parets causa de l'augment de l'aigua del subsòl.
  • Humitats per filtració: Són totes aquelles humitats que es troben en murs tancats, principalment en soterranis, carrers amb pendents molt pronunciades o pàrquings.
Disposem un web específic per als nostres serveis per al tractament d'humitats, així com la venda d'aparells de electroosmosi inalàmbrica. Visita Humitats Garbí

Contacta amb nosaltres

Necessites una solució per a la teva llar? Confia en Tractaments Garbi, els teus experts en tractaments en fusta i humitats a Barcelona.
pot ampliar la informació a Política de Privacitat