Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
paret amb humitat solució
Serveis

Tractaments d'humitats

treure humitat barcelona
En Garbí portem més de 30 anys d'experiència en el sector de les humitats. Gràcies a ella, podem oferir la millor solució a totes aquelles humitats que puguin sorgir a la llar.

Experts en treure la humitat a Barcelona

Tens humitats a casa? T'han sortit taques a la paret i no saps quin és el motiu? En Garbí podem ajudar-te a eliminar-les. Som especialistes en tractar les humitats de qualsevol estada de la llar. Som experts tractant:
  • Humitats per condesació: Són les humitats conegudes com aquelles on en una estada "fa olor de tancat" i, amb això, sorgeixen taques de floridura i males olors.
  • Humitats capil·lars: Són les típiques humitats que es visualitzen a les parets causa de l'augment de l'aigua del subsòl.
  • Humitats per filtració: Són totes aquelles humitats que es troben en murs tancats, principalment en soterranis, carrers amb pendents molt pronunciades o pàrquings.
Disposem un web específic per als nostres serveis per al tractament d'humitats, així com la venda d'aparells de electroosmosi inalàmbrica. Visita Humitats Garbí

Contacta amb nosaltres

Necessites una solució per a la teva llar? Confia en Tractaments Garbi, els teus experts en tractaments en fusta i humitats a Barcelona.
pot ampliar la informació a Política de Privacitat