professionals en treure humitat de la paret
Qui som

Empresa

Som una empresa altament especialitzada en el tractament de la fusta i les seves patologies, per això tenim la preocupació de la seva conservació i tractament així com de les obres d'art. Actualment comptem amb seu principal a Barcelona per oferir un millor servei als nostres clients.

Per aquest motiu, tenim un grau d'especialització tan important que ens ha fet desenvolupar una càmera de tractament pel sistema anomenat "xoc tèrmic" dirigit a mobles i antiguitats patentat per la nostra pròpia organització.

Així mateix, disposem d'una certificació d'eficàcia expedida pel prestigiós centre d'investigació "Cidemco" d'Azpeitia.

Disposem dels sistemes més avanzats del mercat per la realització d'estudis estructurals en bigues de fusta, disposan de higròmetres, cambra térmica, sistema d'escolta per a la localització de l'activitat de la plaga, resistògraf electrònic i ultrasons per a clasificació de la fusta estructural, entre d'altres.

En l'apartat de les humitats capil·lars som pioners tant en el sistema de injecció. treballant amb productes Belgas de gran qualitat, com amb el sistema d'electroosmosi fabricat en exclusiva per la nostra organització. 
eliminar corc en moble

Experts en eliminació
de tèrmits i corcs

Estem a l'avantguarda de les tècniques més modernes, utilitzant productes o tractaments com són els esquers per tèrmits a força d'inhibidors de creixement o nous productes d'injecció no repel·lents o en gel.

Les nostres solucions contra corcs i tèrmits ens permeten desfer-nos per sempre de les plagues i tornar al teu habitatge o mobles de fusta seu estat original sense danys i respectant al medi ambient.
treure humitat per filtració

empresa especialitzada
a humitats

Disposem de les tècniques més modernes en el tractament contra la humitat per capil·laritat i el nostre personal ha estat format per aquests treballs a Bèlgica i França.

Tenim a la seva disposició tant de sistemes de injecció de resines com d'electroosmosi fabricats en exclusiva per a la nostra organització.

Contacta amb nosaltres

Necessites una solució per a la teva llar? Confia en Tractaments Garbi, els teus experts en tractaments en fusta i humitats a Barcelona.
pot ampliar la informació a Política de Privacitat