Serveis

Tractaments de la fusta

Tractament expert en tèrmits,
corcs i fongs

Hi ha diversos tipus de tractament de la fusta per a cada problema de xilòfags i per a cada tipus de situació, així mateix progressivament van apareixent noves tècniques de treball així com nous productes o sistemes per al control de plagues i l'eliminació de colònies de tèrmits.

No obstant això, No sempre es pot o s'ha de d'aplicar la mateixa solució o producte en totes les situacions, això ha sempre d'estar descrit per un tècnic especialitzat i autoritzat a aquest efecte (autorització TP-8 segons Reial Decret 830/2010), i sempre després de realitzar una inspecció per verificar la situació i problemàtica que ens ocupa.

Els nostres experts en tèrmits i corcs decidiran quin és el tractament ideal que s'ha d'aplicar segons el teu cas personalitzat.

Eliminar corc i tèrmits de fusta

En Tractaments Garbi comptem amb una de les solucions més modernes i més ecològiques de les que es disposa en aquest moment per eliminar plagues de tèrmits i corcs.

Aquesta tècnica es basa en fer que els tèrmits mengin d'uns esquers instal·lats a aquest efecte, en lloc que s'alimentin de la fusta que hi ha a l'habitatge. Aquests esquers porten uns components que transportaran a la colònia i poc a poc aquesta anirà desapareixent fins que no quedi rastre de cap insecte. Sens dubte una de les solucions més efectives en l'actualitat.

Per efectuar aquest tipus de treballs es requereix un equip d'experts en tèrmits i una bona preparació tècnica, així com realitzar prèviament un bon programa d'inspeccions, tant inicial com de seguiment fins a la consecució de l'extermini de tèrmits que afecten la casa o edifici.
Els resultats del treball no seran tan ràpids com en el cas de la injecció tradicional en què es comencen a apreciar tan aviat com s'ha realitzat el tractament, però representa un tractament molt efectiu per exterminar per sempre a aquests insectes tan perjudicials.

Aquests sistemes funcionen molt bé, però cal tenir present que no són sempre recomanables per a totes les situacions.

A més, aquesta és l'única tècnica que ens lliurarà de les famoses tèrmits volades o els enjambrazones de tèrmits.

Contacta amb nosaltres

Necessites una solució per a la teva llar? Confia en Tractaments Garbi, els teus experts en tractaments en fusta i humitats a Barcelona.
pot ampliar la informació a Política de Privacitat