Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
revisar bigues fusta
Serveis

Inspecció d'estructures de fusta

inspectors bigues de fusta
Creus que les bigues de l'estada estan en mal estat? Tens por que es pugui esfondrar? No esperis més i contacta amb Tractaments Garbi perquè un expert inspeccioni l'estat de les bigues de fusta i evitar futurs problemes.

L'objectiu principal de la inspecció d'estructures de fusta és esbrinar en quina situació es troba la fusta i, prendre les mesures necessàries per evitar possibles problemes.

La nostra empresa ofereix un servei d'inspeccions per poder esbrinar la salut estructural de les bigues de fusta. Per a això oferim diferents opcions entre les que podem realitzar els següents serveis:
  • Inspecció visual de les fustes implicades que ens permetrà veure si hi ha o hi ha hagut alguna patologia que afecti el forjat.
  • Resistografia de les bigues a base de la verificació de la duresa interna de la fusta amb resistògraf electrònic per a poder comprovar la degradació no visible.
  • Anàlisi de la humitat de la fusta i verificació del seu equilibri higroscòpic per mitjà de higròmetre i / o càmera termogràfica.
  • Inspecció per mitjà de sensors sonors amb amplificador i controlador de potència.
  • Determinació de la classe resistent de la fusta calculant el MOE, el MOR i la seva densitat per a poder caracteritzar la fusta segons normativa UNE-EN 338:2016
  • Determinació de l'especie de fusta.  Extraient una probeta i per mitjà de microspoci i probes de laboratori s'estableix l'espècie exacta de la fusta que tenim que estudiar.
  • Confecció d'un informe detallant patologies i defectes tant visibles com ocults, així com la seva ubicació, identificació de les plagues de xilòfags i possibles solucions amb pressupost econòmic.

Som experts en la inspecció de bigues de fusta 

En Tractaments Garbi comptem amb inspectors experts en la matèria on certifiquen l'estat de la fusta de les bigues. Si necessites assessorament per a la inspecció d'estructures de fusta, omple el formulari de contacte i el nostre equip d'inspectors certificarà l'estat de la fusta.

Contacta amb nosaltres

Necessites una solució per a la teva llar? Confia en Tractaments Garbi, els teus experts en tractaments en fusta i humitats a Barcelona.
pot ampliar la informació a Política de Privacitat