Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
neteja superfície d'humitat
Serveis

Sorrejat de superfícies (Decapat i neteja per micro-partícules)

treure pintura fusta
Vols recuperar l'acabat original d'una superfície? En Tractaments Garbi tenim la solució ràpida i eficaç a través del decapatge.

Entenem per decapat l'eliminació de pintures o vernissos sobre una superfície, que pot ser tant metàl·lica, plàstica, fusta, ceràmica o qualsevol altre suport.

El decapatge o la neteja pel sistema de projecció de partícules abrasives és una evolució del conegut raig de sorra, les diferències entre els dos sistemes són tremendament significatives, sent el més destacable la baixa pressió utilitzada en el nostre sistema (a partir de 0,2 bar ), així com el ventall de diferents tipus de partícules de mides molt petites.

Especialistes en sorrejat de superfícies a Barcelona

En Tractament Garbí comptem amb un gran equip d'experts en l'eliminació de pintures o vernissos sobre superfícies per tornar-lo l'estat original. No tothom pot dedicar-se a l'sorrejat de superfícies o decapatge ja que es necessita experiència així com la maquinària pertinent per fer-ho.

Amb aquest sistema es torna el acabat original sense ocasionar cap dany. També cal tenir present que els residus generats són innocus per al medi ambient.

Contacta amb nosaltres

Necessites una solució per a la teva llar? Confia en Tractaments Garbi, els teus experts en tractaments en fusta i humitats a Barcelona.
pot ampliar la informació a Política de Privacitat