Tornar

La primavera ja está aqui

07-04-2020
La primavera ja está aqui
Amb l'arribada de la primavera i de les primeres temperatues càlides, es fa molt recomanable prendre consciència de que els diferents elements de fusta que tenim a casa poden ser o estar contaminats per diferents xilòfags.

És important mantenir durantes aquest període una bona observació en cas de tenir mobles de fusta amb un valor important (bé sigui econòmic o sentimental), elements decoratius també de fusta, parquet i sobretot, estructura a base de bigues de fusta. D'aquesta forma, davant de qualsevol eventualitat, sabrem identificar ràpidament allò que ens està passant i ens podrem anticipar a un problema que pot arribar a ser de gran importància.

Des de Tratamientos Garbi, S.L. ens hem proposat elaborar una sèrie de posts que anirem publicant en properes eates per a que, d'una forma fàcil i senzilla, pugim ofer-les la oportubitat de fer un reconeixement davant de qualsevol patologia que pugin trobar a les seves dases, per que vostès mateixos puguin fer una primera inspecció sobre els elements de fusta implicats.

El que els proposem és donar-les les eines necessàries per a que aconsegueixin fer una apreciació inicial per a saber si les incidències que puguin detectar a casa seva procedeixin d'agents xilòfags, com corc, tèrmits, fongs de putrefacció o bé d'altres insectes oportunistes, que, tot i que no s'alimentin de fusta, també poden incidir sobre ella i ocasionar importants degradacions, com és el cas d'alguns tipus de formigues i abelles.